Razvoj klijentskih aplikacija za sve platforme: OpenMVVM

Nikolić Stanko, Mišić Bojan

Ostali podaci

Desktop Languages, Frameworks, Developer Tools
400
Na našem
09:30 - 10:30
005 (265)

Opis predavanja

Najavljen kao Proof of Concept na prethodnoj Tarabici, OpenMVVM je ugledao svetlost dana!

Dodjite da pogledate kako izgleda novi Framework za razvoj klijentskih aplikacija za sve platforme, korišćenjem HTML5/CSS tehnologija za izradu korisničkog interfejsa, i C# jezika za aplikativnu logiku.

Takođe, predstavićemo novu verziju zvanične aplikacije Tarabica konferencije, napravljenu upravo na OpenMVVM framework-u.

Vidimo se!

Stanko Nikolić dipl. inženjer elektrotehnike, Visual Studio and Dev Technologies MVP. Zaposlen je u kompaniji Merit Solutions. Profesionalno se bavi implementacijom savremenih softverskih rešenja i istraživanjem novih tehnologija. Najviše se bavi Microsoft tehnologijama i redovan je predavač na Microsoft konferencijama i skupovima. Radi kao projektant na nekoliko najvećih Windows Phone i Cross-platfrom projekata u Srbiji.

Merit Solutions, Inc.

Bojan Mišić je zaposlen u kompaniji Merit Solutions kao softverski inženjer. Izabran za Microsoft Student Partnera još tokom studija se opredelio za najnovije tehnolgije na Microsoft-ovom stack-u. Danas profesionalno radi na klijentskim (cross-platform) aplikacijama na .NET platformi i iza sebe ima popriličan broj aplikacija na Windows Store-u. Pored programiranja, interesuju ga i  Machine Learning i veštačka inteligencija, te u slobodno vreme pokušava da uhvati korak sa sve većim prisustvom ovih oblasti u svakodnevnom životu.

Diplomirao je na Elektrotehničkom fakultetu u Beogradu.

Merit Solutions, Inc.

Tarabica # IT Conference je najveća tehnička konferencija u Srbiji koju organizuju ljudi koji se profesionalno ili iz hobija bave Microsoft tehnologijama.