Disaster Recovery for Hyper-V

Mlinar Romeo

Ostali podaci

Windows Server, Networks, Cloud Platform and Modern Datacenter
300
Na našem
15:15 - 16:15
018 (156)

Opis predavanja

Jeste li ikad zapitali može li vaša tvrtka nastaviti rad ukoliko se dogodi katastrofa i vaši podaci nestanu? Naravno da jeste, ali jeste li poduzeli sve mjere opreza da iako se takvo nešto dogodi, možete nesmetano ili barem u najkraćem mogućem roku nastaviti s poslovanjem? Budimo realni, u nekom trenutku svima nama se dogodilo ili će se dogoditi da nam podaci, serveri, mreža ili bilo koji kritični servis budu ugroženi ili da ostanemo bez njega. Windows Server 2016 nudi nam pregršt alata i mogućnosti kako bi mogli spriječiti da nam se gore navedeno ne dogodi, te da što brže vratimo sustav na pravi put. Na koji način to možemo spriječiti? Kroz Windows Server Backup, visoku dostupnost, Hyper-V Repliku ili nešto drugo! Ovo predavanje će vas provesti kroz najvažnije postupke postavljanja Hyper-V infrastrukture kako bi spriječili katastrofu.

Radi na mjestu Microsoft sistem arhitekta. Računalnom tehnologijom bavi se proteklih 15 godina. Najveća strast vezana mu je uz Microsoftove proizvode i tehnologije poput System Center alata, automatizacije procesa i izgradnje IT sustava, te servisa Windows Servera, a najviše vremena posvećuje Hyper-V virtualizacijskoj platformi i svemu vezanom za virtualizaciju. Od 2012. godine nositelj je Microsoftove titule Most Valuable Professional (MVP) za Cloud and Datacenter Management [Hyper-V] kao i velikog broja Microsoftovih industrijskih certifikata vezanih za sistemsku administraciju. Redovni je predavač na regionalnim IT konferencijama, Microsoft IT Pro korisničkim grupama, a u posljednje vrijeme sve više i izvan regije. Također, voditelj je IT Pro i EDU IT Pro User grupa Zagreb. U slobodno vrijeme druži se s ljudima iz IT svijeta, stječe nova znanja i vrlo rado ih dijeli s ostalima, a u ostatku slobodnog vremena uživa sa svojom obitelji.

Hattrick SG ltd.

Tarabica # IT Conference je najveća tehnička konferencija u Srbiji koju organizuju ljudi koji se profesionalno ili iz hobija bave Microsoft tehnologijama.