Microsoft EOP i Office 365 Advanced Threat Protection

Stević Srđan

Ostali podaci

SharePoint, Office 365 & Enterprise Social
300
Na našem
10:45 - 11:45
015 (117)

Opis predavanja

Exchange Online Protection je email protection servis koji se može iskoristiti za zaštitu on-premise Exchange infrastrukture. Dolazi i kao deo Exchange Online paketa i podrazumevano je aktivan, štiteći mailbox od samog početka.

Office 365 Advanced Threat Protection je paket koji poseduje naprednije mogućnosti, a samim tim i bolji nivo zaštite u odnosu na EOP. U kombinaciji sa postojećim EOP funkcijama, Office365 ATP omogućava zaštitu protiv novih pretnji u realnom vremenu.

Tokom predavanja ćemo se podsetiti na koje nas sve načine EOP štiti, a zatim ćemo videti koje su to funkcionalnosti koje Office365 ATP donosi i kojima poboljšava sigurnost čitave e-mail infrastrukture, bilo on-premises ili u cloud-u.

Srđan Stević je MCP je od 2003. Dugi niz godina se bavi sistemskom administracijom, projektovanjem, implementacijom i podrškom za Microsoft tehnologije (Windows Server, Active Directory, Exchange Server, Hyper-V, DirectAccess, RDS, Failover clustering). Zaposlen je kao sistem administrator na Učiteljskom fakultetu u Beogradu. Jedan je od lead-ova ITPro Serbia korisničke grupe i sa kolegama koordinira rad Microsoft community-ja u Srbiji. Predsednik je udruženja “Tarabica IT konferencija“. Microsoft ga je 2015. godine nagradio titulom MVP za Office 365 platformu. Svakodnevno ga možete pratiti na http://twitter.com/srdjanstevic, a bloguje na http://srdjanstevic.wordpress.com. 

Univerzitet u Beogradu, Učiteljski fakultet

Tarabica # IT Conference je najveća tehnička konferencija u Srbiji koju organizuju ljudi koji se profesionalno ili iz hobija bave Microsoft tehnologijama.