React i ASP.NET Core - kombinacija iz snova

Petrina Toni

Ostali podaci

Web development
300
Na našem
12:00 - 13:00
018 (156)

Opis predavanja

ASP.NET već dolazi s Razorom - slojem zaduženim za prezentaciju. Zašto bi onda zamijenili Razor sa SPA frameworkom poput ReactJSa, Angulara ili Aurelie? Štoviše, zašto bi React koristili na ASP.NETu umjesto na Node.js-u? Ako vas zanima budućnost razvoja modernih web aplikacija, ovo predavanje je za vas. Vidjet ćete kako doći do neviđene produktivnosti koristeći cijeli node ekosustav s centrom u ASP.NETu i vama poznatom frameworku.

Toni Petrina nositelj je titule Microsoft MVP za C#. Bivši ekspert za QBASIC u svom razredu danas se bavi C#-om i JavaScriptom i pokušava uvjeriti kolege u blagodati funkcijskog programiranja. Jednom kad mu uspije neki startup posvetit će svoj život širenju F# i LISP koda, u međuvremenu radi na novim projektima i Xamarin mobilnim aplikacijama. Bloga, forumira i redovito predaje na regionalnim konferencijama i User Grupama. Pobornik je otvorenih tehnologija, Open Sourcea i čokoladnih proizvoda. Kad ne piše kod, piše blog ili proučava nove tehnologije, slobodno vrijeme provodi s djevojkom, prijateljima i na raznim hobijima..

Massive Pixel

Tarabica # IT Conference je najveća tehnička konferencija u Srbiji koju organizuju ljudi koji se profesionalno ili iz hobija bave Microsoft tehnologijama.