Visual Studio 2017

Katic Bernardin

Ostali podaci

Desktop Languages, Frameworks, Developer Tools
300
Na našem
10:45 - 11:45
046 (327)

Opis predavanja

Visual Studio je s nama već 20 godina i upravo nam stigao brži, bolji i jači nego ikada i učvrstio svoju poziciju ultimativnog development alata! Zašto napraviti upgrade na Visual Studio 2017? Demonistrirati ćemo poboljšanja navigacije, intellisense-a, code-lensa, debugginga, live code analysis, live unit testing i još mnogo toga. Pokazati ćemo kako sa novim VS2017 jednostavno možete kreirati moderne aplikacije sa microservisima i jednostavno ih deployati na Docker containere. Demonstrirati ćemo i neke skrivene opcije ovoga alata koje nam olašavaju developerski život.

Nakon uzbudljivih i zabavnih profesionalnih početaka na razvoju računalnih igara u assembleru, diplome na područuju operacijskih sustava realnog vremena te izazovnog razvoja ekspertnih sustava, zadnjih godina se posvetio puno manje zabavnom, ali i dalje vrlo izazovnom dizajnu i razvoju sustava za financijsku industriju te njihovoj integraciji u enterprise okruženjima. U predahu od svakodnevnog posla vodi lokalni Microsoftov Community. Razvoj igara ga je naučio da je svaki byte i svaki takt procesora bitan, pa mu je najveće zadovoljstvo optimizirati sustave te iskoristiti sve raspložive resurse i postići da sustavi rade brže, bolje i kvalitetnije. Kao svaki pravi Slavonac, zaljubljenik je u skijanje, a u slobodno vrijeme nastoji poboljšati time management i provesti što više vremena s obitelji. Bernardin je nagrađen od strane Microsofta nagradom MVP - Most Valuable Professional za Visual C#/.net

Hammer

Tarabica # IT Conference je najveća tehnička konferencija u Srbiji koju organizuju ljudi koji se profesionalno ili iz hobija bave Microsoft tehnologijama.