Totović Aleksandar

Profil predavača

Aleksandar Totović je 4 godine bio MVP za Microsoft Dynamics NAV, ali je odustao od ovog statusa zbog angažovanja u kompaniji Microsoft, gde se trenutno nalazi na poziciji Partner Technology Strategist za Dynamics ERP rešenja u multicountry regionu. U dugoj karijeri je bio na većini pozicija u ERP biznisu, od konsultanta, preko project managera do menadžerskih pozicija. U prethodnom periodu je pokrenuo i ERP Magazin čiji je glavni i odgovorni urednik i bio u prvoj godini postojanja.

Radio je na puno različitih projekata u zemljama regiona, ali u drugim zemljama zapadne Evrope i Amerike. Dugo je držao treninge širom Evrope na teme NAV-a i PowerShella i Azurea, odnosno Office 365. Pored ovih tema, održao je dosta treninga vezano za Project Management u implementaciji ERP rešenja. Aktivni je učesnik tima koji prati razvoj novih verzija NAV-a, više godina unazad. Više od 10 godina je u NAV-u, a više od 30 godina u IT-u (od detinjstva).

Predavač je na mnogim značajnim konferencijama u zemlji i inostranstvu (Directions EMEA, Directions NA, NAV TechDays, Sinergija, MS Network, WinDays, In Touch, SPC Adriatics, Tarabica, interni Microsoft Eventi,...) i autor više oficijelnih kurseva za NAV2015 i NAV2016. Aleksandar je jedan od nekoliko autora ‘How Do I… in NAV’ video materijala, a takođe je i veoma aktivan i čitan bloger. Na Microsoft Convergence Europe 2014 je nagrađen sa Community Champion Award. Dugo je bio član komiteta i jedan od koautora najnovijih ispita za NAV, ali je zbog svog profesionalnog angažmana prepustio ove pozicije mlađim ljudima u globalnom communitiju.

Microsoft Software d.o.o.

Predavanja

Vidi detaljno

Water-Agile-Fall metodologija u implementaciji Dynamics rešenja